Despre Noi

Home / Despre Noi
 Echipa clinicii “Felluci” va asteapta cu mare drag, sa aflati care este “Secretul unui zimbet de invidiat!”

Echipa clinicii “Felluci” va asteapta cu mare drag, sa aflati care este “Secretul unui zimbet de invidiat!”

Bine ati venit pe pagina oficiala a clinicii stomatologice “Felluci”

Echipa noastra de medici va asteapta intr-o clinica moderna, aflata intr-o zona accesibila din Chisinau (sectorul Riscani), unde puteti gasi o gama completa de tratamente a problemelor Dvs.

  • Experienta de mai bine de 20 ani, ne face o echipa unita, coordonata si ne ajuta impreuna sa cautam si sa luam cea mai buna decizie in favoarea pacientului, spre a rezolva in mod profesionist problema existenta.
  • Stiinta evolueaza continuu si metodele de tratament se imbunatatesc. Astazi cu ajutorul tehnologiilor revolutionare si a noilor tratamente putem vorbi despre estetica dentara, care este foarte importanta pentru clinica noastra , fiind o clinica specializata pe acest gen de tratament si avand o dotare la standarte internationale.
  • Pentru a putea fi la curent cu noile tehnologii si echipamente aparute, metode de tratament si materiale, periodic participam la congrese si conferinte locale si internationale, avand posibilitatea de a colabora cu medicii specialisti din alte tari.
  • Avem indrazneala de a participa si de a ne arata profesionalismul in diverse concursuri si intruniri internationale de specialitate unde am dobindit medalii si diplome de merit.

Echipa Noastră

Fala Ghenadie

Fala Ghenadie

Specialist în Terapie Restaurativă, Stomatologie Estetică și Ocluzologie
Medic Șef Stomatologic
Fala Lucia

Fala Lucia

Stomatolog - Pentru copii
Director - Clinica Stomatologică Felluci

Ce spun pacienții noștri despre noi

Experienta de mai bine de 20 ani, ne face o echipa unita, coordonata si ne ajuta impreuna sa cautam si sa luam cea mai buna decizie in favoarea pacientului, spre a rezolva in mod profesionist problema existenta.