Despre Noi

Home / Despre Noi
 Echipa clinicii “Felluci” vă așteaptă cu mare drag să aflați, care este “Secretul unui zîmbet de invidiat!”

Echipa clinicii “Felluci” vă așteaptă cu mare drag să aflați, care este “Secretul unui zîmbet de invidiat!”

Bine ați venit pe pagina oficială a clinicii stomatologice “Felluci”

Echipa noastră de medici vă așteaptă într-o clinică modernă, aflată într-o zonă accesibilă din Chișinău (sectorul Rișcani), unde puteți găsi o gamă completă de tratamente a problemelor Dvs.

  • Experiența de mai bine de 20 ani ne face o echipă unită, coordonată și ne ajută împreună să căutăm și să luăm cea mai bună decizie în favoarea pacientului, spre a rezolva în mod profesionist problema existentă.
  • Știința evoluează continuu și metodele de tratament se îmbunătățesc. Astăzi cu ajutorul tehnologiilor revoluționare și a noilor tratamente putem vorbi despre estetică dentară, care este foarte importantă pentru clinica noastră , fiind o clinică specializată pe acest gen de tratament și avînd o dotare la standarte internaționale.
  • Pentru a putea fi la curent cu noile tehnologii și echipamente apărute, metode de tratament și materiale, periodic participăm la congrese și conferințe locale și internaționale, avînd posibilitatea de a colabora cu medicii specialiști din alte țări.
  • Avem îndrăzneala de a participa și de a ne arăta profesionalismul în diverse concursuri și întruniri internaționale de specialitate, unde am dobîndit medalii și diplome de merit.

Premiile noastre!

Ce spun pacienții noștri despre noi

Experiența de mai bine de 20 ani, ne face o echipă unită, coordonată și ne ajută împreuna să căutăm și să luăm cea mai bună decizie în favoarea pacientului, spre a rezolva în mod profesionist problema existentă.