Echipa

Home / Echipa

Echipa „Felluci”

Fala Ghenadie

Fala Ghenadie

Specialist în Terapie Restaurativă, Stomatologie Estetică și Ocluzologie
Medic Șef - Clinica Stomatologică Felluci
Fala Lucia

Fala Lucia

Stomatolog - Pentru copii
Director - Clinica Stomatologică Felluci

Echipa Clinicii Stomatologice „Felluci”

Echipa noastră de medici vă așteaptă într-o clinică modernă, aflată într-o zonă accesibilă din Chișinău (sectorul Rișcani), unde puteți găsi o gamă completă de tratamente a problemelor Dvs.

  • Experiența de mai bine de 20 ani, ne face o echipă unită, coordonată și ne ajută impreună să căutăm și să luăm cea mai bună decizie în favoarea pacientului, spre a rezolva în mod profesionist problema existentă.
  • Știința evoluează continuu și metodele de tratament se imbunătățesc. Astăzi cu ajutorul tehnologiilor revoluționare și a noilor tratamente putem vorbi despre estetică dentară, care este foarte importantă pentru clinica noastră, fiind o clinică specializată pe acest gen de tratament și avînd o dotare la standarte internaționale.
  • Pentru a putea fi la curent cu noile tehnologii și echipamente apărute, metode de tratament și materiale, periodic participam la congrese și conferinte locale și internaționale, avînd posibilitatea de a colabora cu medicii specialiști din alte țări.
  • Avem îndrazneala de a participa și de a ne arăta profesionalismul în diverse concursuri și întruniri internaționale de specialitate, unde am dobîndit medalii și diplome de merit.