Echipa

Home / Echipa

Echipa Clinicii de Stomatologie Felluci

Echipa noastra de medici va asteapta intr-o clinica moderna, aflata intr-o zona accesibila din Chisinau (sectorul Riscani), unde puteti gasi o gama completa de tratamente a problemelor Dvs.

  • Experienta de mai bine de 20 ani, ne face o echipa unita, coordonata si ne ajuta impreuna sa cautam si sa luam cea mai buna decizie in favoarea pacientului, spre a rezolva in mod profesionist problema existenta.
  • Stiinta evolueaza continuu si metodele de tratament se imbunatatesc. Astazi cu ajutorul tehnologiilor revolutionare si a noilor tratamente putem vorbi despre estetica dentara, care este foarte importanta pentru clinica noastra , fiind o clinica specializata pe acest gen de tratament si avand o dotare la standarte internationale.
  • Pentru a putea fi la curent cu noile tehnologii si echipamente aparute, metode de tratament si materiale, periodic participam la congrese si conferinte locale si internationale, avand posibilitatea de a colabora cu medicii specialisti din alte tari.
  • Avem indrazneala de a participa si de a ne arata profesionalismul in diverse concursuri si intruniri internationale de specialitate unde am dobindit medalii si diplome de merit.

Echipa Felluci

Fala Lucia

Fala Lucia

Stomatolog - Pentru copii
Director - Clinica Stomatologică Felluci
Fala Ghenadie

Fala Ghenadie

Specialist în Terapie Restaurativă, Stomatologie Estetică și Ocluzologie
Medic Șef Stomatologic