Pedodontia

Home / Pedodontia
Fala Lucia

Fala Lucia

Stomatolog - Pentru copii
Director - Clinica Stomatologică Felluci

Pedodontia – asistenta stomatologica, acordata copiilor (pedodontie).

Pedodontul – este medicul stomatolog special pregatit professional, pentru a avea grija de sanatatea orala a copilului, asa cum medicul pediatru are grija de sanatatea lui generala.

Copiii sunt o categorie aparte de pacienti , datorita particularitatilor dintilor de lapte si a dintilor permanenti inca tineri, dar si pentru ca este esential sa castigam increderea micutilor inca de la iceput.

Prima vizita la medicul stomatolog pedodont ar trebui sa aiba loc la prima eruptie a dintilor de lapte, in jurul virstei 6 luni-1 an. Acest lucru permite copilului sa se familiarizeze cu personalul, mediul cabinetului, ii ofera sansa medicului de a recomanda parintilor metode de prevenire a cariilor si de a depista precoce leziunile.

Pentru ca atmosfera este placuta si prietenoasa, copiii vin cu placere la “Felluci”.

Stomatologia pediatrica cuprinde si tratamente profilactice (sigilare, indrumari privind periajul dentar), deoarece prevenirea bolilor cavitatii bucale este la fel de importanta ca si tratarea lor. Anumite afectiuni ale dintilor de lapte  provoaca tulburari in dezvoltarea dintilor definitivi, de aceea este importanta atentia acordata dintilor de lapte, pentru ca de sanatatea lor depinde dezvoltarea armonioasa si sanatoasa a arcadelor dentare permanente.

Experienta specialistilor din cadrul clinicii “Felluci” face, ca fiecare prima vizita sa puna bazele unei relatii de prietenie intre medic si copil.

Contactează-ne

  • Zilnic

    Luni – Sâmbătă 8.00 – 18.00

  • Sună acum

    022-491-490