Restaurari dentare directe

Home / Restaurari dentare directe

Restaurări dentare directe – Crează-ți un zâmbet atractiv!

Restaurări dentare directe

Actualmente gîndirea tehnologică din întreaga lume e preocupată de schimbări revoluționare din stomatologie: noile idei se realizează în noi materiale și tehnologii. Materialele contemporane restaurative corespund cerințelor compatibilității biologice din considerentele economisirii rezectării (preparării)  țesuturilor dentare dure. În acest caz tehnologiile restaurărilor dentare cu materiale compozite devin alternativa restaurărilor dentare prin tehnologii de laborator, în cadrul cărora, pentru realizarea metodei este obligatoriu de preparat porțiuni considerabile din smalț – cel mai stabil și mai dur țesut dentar.
Terapia restaurativă reprezintă ramura stomatologiei terapeutice, care se ocupă cu refacerea (restaurarea) morfologiei și esteticului dintelui (formă, mărime, culoare, funcție, interacțiunea în arcada dentară cu alți dinți și în general în ocluzie “mușcătură”).
Restaurarea directă a dinților începe numai după o analiză minuțioasă a cîmpului de lucru, a ortopantomogramei pacientului, primirea amprentei de diagnostic și, desigur, o igienizare profesională a cavității bucale.
Fiind o clinică specializată în această ramură, vă putem propune diferite lucrări de refacere a dinților, corecția diastemelor, tremelor, anomaliilor de poziție a dinților, tortanomalii, inclinări, distopii etc…

Contactează-ne

 • Zilnic

  Luni – Viner
  8.00 – 18.00
  Sîmbătă
  9.00 – 13.00

 • Sună acum

  022-491-490