Restaurari dentare directe

Home / Restaurari dentare directe

Restaurari dentare directe – Crează-ți un zâmbet atractiv!

Restaurari dentare directe

Actualmente gindirea tehnologica din intreaga lume e preocupata de schimbari revolutionare din stomatologie: noile idei se realizeaza in noi materiale si tehnologii. Materialele contemporane restaurative corespund cerintelor compatibilitatii biologice din considerentele economisirii rezectarii (prepararii)  tesuturilor dentare dure. In acest caz tehnologiile restaurarilor dentare cu composite devin alternativa restaurarilor dentare prin tehnologii de laborator, in cadrul carora, prin realizarea metodei este obligatoriu de preparat portiuni considerabile din smalt – cel mai stabil si mai dur tesut dentar.
Terapia restaurativa reprezinta ramura stomatologiei terapeutice, care se ocupa cu refacerea (restaurarea) morfologiei si esteticului dintelui (forma, marime, culoare, functie, interactiunea in arcada dentara cu alti dinti si in general in ocluzie “muscatura”).
Restaurarea directa a dintilor incepe numai dupa o analiza minutioasa a cimpului de lucru, a ortopantomogramei pacientului, primirea amprentei de diagnostic si desigur o igienizare profesionala a cavitatii bucale.
Fiind o clinica specializata in aceasta ramura, va putem propune diferite lucrari de refacere a dintilor, corectia diastemelor, tremelor, anomaliilor de pozitie a dintilor, tortanomalii, inclinari, distopii etc

Contactează-ne

  • Zilnic

    Luni – Sâmbătă 8.00 – 18.00

  • Sună acum

    022-491-490